Om oss

Slettås Vann- og Avløpsteknikk AS er en totalleverandør av spyle- og sugebiltjenester. Så vidt vi vet, er vi bransjens eneste firma i vårt område som har egne folk med rørleggerutdanning. Det betyr at vi har både utstyret og kompetansen til å bistå med det meste innenfor vårt fagfelt.

Historien om Slettås startet med et rørleggerfirma, som etter hvert kjøpte spylebil. I takt med bedriftens vekst og kundenes behov, investerte vi også i slamsugere og supersugere. Vi har i dag et komplett tilbud tjenester innen håndtering av våte og tørre masser.

Vår moderne utstyrspark gjør at vi kan håndtere alt fra akutte behov til regelmessig vedlikehold. Vi utfører spyling av tette avløp, rørinspeksjoner og kameratjenester. Slamsuging, rengjøring og vedlikehold ved industriområder. Utbedring etter lekkasjer og oversvømmelser. Kort sagt – det meste!

Vi holder til i Orkdal og Trondheim, men kjører dit det er behov. Vi tar alle typer oppdrag for små og store kunder – enten det er privatpersoner eller bedrifter.